лайфхак літак подорож

Щоб все помістилося: як ефективно використати простір у ручній поклажі

Сейчас читают: 566
hochu.ua

Досвідчені мандрівники знайшли спосіб пакувати ручну поклажу так, щоб все помістилося. Весь секрет у тому, щоб компактно складати необхідне та відмовитися від зайвого.

Про це пише видання Sun Sentinel.Покладіть найгабаритніші речі, як одяг та взуття, на низ сумки. Якщо маєте з собою електроприлади, не пакуйте їх глибоко - під час огляду вас обов'язково проситимуть їх витягнути.

Заповніть щілини дрібними речами, щоб максимально використати простір. Зверху покладіть речі, що точно знадобляться вам в дорозі, а тому мають бути в легкому доступі - наприклад, зарядні пристрої, документи, їжу та телефон.

Так вам не доведеться переривати всю сумку в їхніх пошуках. Читати також До такого ще треба додуматись! Стюардеса розповіла про найогиднішу річ, яку роблять пасажири у літаку (ВІДЕО) Водночас дуже важливо пам'ятати, що в жодному разі не можна брати з собою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA