стосунки поради практичні поради чоловік і жінка

Як розпізнати флірт: 9 порад, які допоможуть зрозуміти, що з вами заграють

Сейчас читают: 691
hochu.ua

Як розпізнати флірт? Це складно, адже для того, щоб зрозуміти, що відбувається, важливо знати людину. Та й флірт буває різний від дружнього до фізичного… Редакція HOCHU.ua вирішила дізнатися, як зрозуміти, що з тобою фліртують і що з цими знаннями робити.Ми могли б сказати, що ніхто не знає, але дослідження, опубліковане в Psychology Today, показало, що жінки лише на 18% точно розпізнали загравання чоловіка, тоді як 36% чоловіків змогли розпізнати ознаки флірту.

Читати також Як закохати хлопця за листуванням: 10 працюючих порад Тож хтось точно знає, як зрозуміти, що чоловік фліртує. Але таких жінок не так багато.А Сonscious Rethink вважає, що флірт чоловіка набагато простіше зрозуміти, якщо знати, на що звернути увагу.

Їхнє зручне керівництво допоможе визначити різницю між фліртом і просто дружністю.Уявімо, ви намагаєтеся показати комусь свою симпатію.

Напевно, ви почнете з того, що дасте зрозуміти, що ви самотні. Якщо чоловік згадав, що самотній, то, швидше за все, хоче, щоб ви знали про це — і не просто так.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA