Нео психологія важливо знати

Гризе нігті та тре очі. Ці 7 жестів допоможуть вам за кілька хвилин розпізнати, що людина бреше

Сейчас читают: 268
hochu.ua

Як зрозуміти, що людина бреше? Беріть на замітку ці 7 жестів, які всього за кілька хвилин допоможуть вам визначити, що співрозмовник дурить вас, щось приховує або прикрашає історію.

Читати також "Щаслива" провідна рука: вчені з’ясували, коли людина стає лівшею або правшею Брехню співрозмовника можна розпізнати за його невербальними сигналами.

Коли людина бреше, зазвичай вона нервує, відчуває вину і дискомфорт. Ці негативні емоції виражаються через її рухи. Однак часто ці жести залишаються непоміченими, оскільки співрозмовник не встигає контролювати свою невербальну реакцію.

Редактори сайту patrioty.org.ua поділилися тим на, що слід звернути увагу, якщо ви хочете зрозуміти, чи обманює вас людина. Читати також Чому навіть влітку треба спати з закритими вікнами: три причини, які не можна ігнорувати Також раніше ми розповідали, кого комарі кусають частіше за інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA