стосунки психологія поради психолога

Чоловіки-маніпулятори: як розпізнати та вийти з токсичних стосунків

Сейчас читают: 640
womo.ua

Вас не залишає відчуття того, що ваші стосунки нагадують театр, у якому ви маріонетка, а він ляльковод? Він контролює вашу гру, а сценарій посилюється з кожним актом?

Тоді висновок один: ваш партнер – маніпулятор. Як розпізнати маніпулятора та як вийти з токсичних стосунків із ним, — розповідає сімейний психолог, тренер fazarosta.com Алла Пилипюк.

Кажуть, що секс та істерики – це головні інструменти жінок для управління чоловіками. Але не скидайте з рахунків чоловіків: вони не менш здатні на маніпуляцію.

Нехай вони не настільки відкрито це роблять, зате як вміло підмінюють ваші бажання своїми. Навряд чи з таким партнером здобудеш щастя, а ось стати залежною – легко. Читайте також: Скільки жінок та чоловіків стикалися з аб’юзом — результати дослідження Хто такі чоловіки-маніпулятори? Маніпулятора розпізнати можна буквально при першій зустрічі за двома критеріями: 1.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA