Элизабет Гилберт New York книги Элизабет Гилберт New York

Як пiклуватись про себе у скрутні часи та чому нещастя це стимул адаптуватися

Сейчас читают: 214
womo.ua

Під час першої хвилі пандемії, зима настала в житті усього світу та може мати різний вигляд. Раптова хвороба, смерть близької людини, втрата фінансового статку, роботи, будь-що.

До «зими» ніколи не можна бути готовим, але дуже хочеться мати якусь інструкцію. Кетрін Мей написала саме такий посібник. “Зимівля.

Цінність відпочинку й усамітнення у скрутні часи” — це книга-розповідь про життєві збої, про її власний період «зими». Вона говорить про період, коли захворів її чоловік, син перестав відвідувати школу, а проблеми зі здоров’ям змусили покинути роботу. «Я починаю думати, що нещастя — один із простих виявів життя, чиста, базова емоція, яку треба шанувати, якщо не смакувати.

Мені й на думку ніколи б не спало припустити, що нам слід упиватися злиднями чи не докладати всіх зусиль, щоб їх пом’якшити, але я вважаю їх повчальними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA