Нео

Як назавжди позбутися зайвих речей: Фешн-блогерка Майя Тульчинська про нову етику споживання

Сейчас читают: 182
womo.ua

Майя Тульчинська, блогерка Сьогодні люди купують в середньому на 60% більше одиниць одягу на рік, ніж в 2000 році. Ми купуємо більше речей, життя яких у наших шафах зрідка триває більше двох сезонів.

Завдяки кому нарощує обіги індустрія моди та кому від цього погано? Майя Тульчинська, авторка блогу «Доступно та просто про моду і стиль» розповідає про сенс свідомого споживання та нову книжку від Yakaboo Publishing. Дорожче, але якісніше Для мене важливо розуміти, хто, де і в яких умовах зшив мій одяг.

Зокрема, саме тому я купую в українських брендів і створила блог про моду, щоб надавати PR-підтримку українським виробникам.

Це було одним з головних завдань мого блогу на початку і це досі актуально. Я готова заплатити трохи дорожче українському виробнику, навіть якщо у мережевих гігантів масової моди можна придбати щось схоже за менші гроші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA