здоровье средства по уходу Нео

Як доглядати за шкірою під час війни: відповідає лікарка-дерматологиня

Сейчас читают: 165
vogue.ua

Які найпростіші речі можна робити, щоб уникати висипань? Чого слід уникати під час догляду за шкірою? На ці та інші запитання про здоров'я шкіри відповідає Яна Китаєва — дерматологиня та засновниця клініки Method Clinic.

Чому під час війни чимало людей почали зіштовхуватися з проблемою висипань на шкірі?Основний фактор — це сильний стрес. У відповідь на стрес збільшується вироблення кортизолу та адреналіну, ці гормони роблять шкіру більш жирною, реактивною та схильною до запалень.

Також порушення гігієни робить свій внесок в погіршення стану шкіри. Шкіра це найбільший орган, її важливо очищати двічі на день.

Упродовж дня на поверхні накопичується велика кількість бактерій, грибків, поту. І не забуваємо, що на фоні стресу часто порушується харчування — може початися вживання великої кількості солодкого, борошнних виробів, молочних продуктів, що буде провокувати появу комедонів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA