війна

LOBODA анонсувала запуск свого центру підтримки людей під час війни

Сейчас читают: 865
womo.ua

Співачка LOBODA у своїх соціальних мережах оголосила про запуск важливого проекту – LOBODA Help Centеr. Основна мета якого – моральна підтримка людей під час війни та професійна допомога психологів.

Про це пише співачка у Facebook. «Щодня, у своїх соціальних мережах, я отримую від вас велику кількість листів, ЛИСТИ – БОЛІ, ЛИСТИ – ТУРБУВАННЯ, ЛИСТИ – ІСТОРІЙ… ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РОСІЇ В УКРАЇНУ, ЖИТТЯ КОЖНОГО ЗМІНИЛАСЯ ДО НЕВПІЗНАННОСТІ.

ОТРИМУЮЧИ ВАШІ ЛИСТИ, Я ЧИТАЮ ЇХ ЗАВЖДИ ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом і з розпачем.

Я знаю ці почуття, бо сама переживаю ці почуття. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA