Алан Бадоєв Сша Україна кар'єра війна в Україні Gulliver дозвілля вибір редакції Алан Бадоєв Сша Україна

Другий UArt Media Fest: дизайнери з понад 10 країн покажуть свої роботи

Сейчас читают: 762
womo.ua

5 жовтня БФК Gulliver перетвориться на масштабну арт-інсталяцію – твори талановитих дизайнерів зі всього світу покажуть на найбільших фасадних екранах Європи.

У співпраці з міжнародною компанією Meet Future пройде другий міжнародний медіа-арт фестиваль UArt Media Fest. Демонстрація конкурсних робіт розпочнеться о 19:00. Роботи, об’єднані темою Всесвіт в тобі, покажуть художники з понад 10 країн: України, Канади, Індії, США, Нідерландів, Франції, Японії, Латвії та ін.

Два переможці, яких визначать імениті представники індустрії, отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів. У складі журі – режисер і продюсер Алан Бадоєв, художник і автор перформансів Ілля Чічкан, кліпмейкер і режисер Леонід Колосовський, режисер анімованих фільмів Олег Маламуж, кіно- та телережисер, продюсер Андрій Дончик, світловий дизайнер, засновник та арт-директор компаній Expolight та Kabluka Light & Digital Sculptures Микола Каблука,  підприємиця, СЕО та співзасновниця SKVOT Інна Чут, креативна директорка Meet Future Кристина Пальянова, режисер, кліпмейкер, музикант Віктор Придувалов,  французький художник і арт-куратор Джеремі Оурі, засновниця Digital Arts Blog, арт-кураторка Кансу Пекер.  «БФК Gulliver підтримує та сам створює важливі для столиці події, які формують її імідж як технологічного та креативного центру.

Так, минулого року ми ініціювали міжнародний медіаарт фестиваль UArt Media Fest. В межах програми більшість дизайнерів були саме з України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA