Сша особисте життя відомих людей література українською дні народження відомих людей письменники Сша

Роальд Дал: найкращі книги батька умпа-лумпів, велетнів та непосидючих відьом

Сейчас читают: 303
womo.ua

Роальд Дал — валлійський письменник норвезького походження. В Україні популярний завдяки книжкам «Чарлі і шоколадна фабрика» та «Матильда».

В його арсеналі казково-фантастичні твори, які довподоби не тільки дітям, ай дорослим. З нагоди дня народження талановитого письменника ми підготували добірку книг Роальда Дала, які варто прочитати всією родиною, тим паче що ці книги є в українському перекладі. Читайте також: Книги, які допоможуть навести лад у житті Найкращі книги Роальда Дала в українському перекладі:  Відьми «Відьми» — одна з найпопулярніших дитячих повістей Роальда Дала, довкола якої поміж читачами точиться чи не найбільше суперечок.

Нарешті українські «малята від 5 до 105» теж мають можливість її прочитати. ВДВ (Великий Дружній Велетень) «ВДВ» часто називають «Книгою №1» сучасної світової дитячої літератури.

Веселі, зворушливі і моторошні пригоди семиметрового велетня та маленької дівчинки Софії давно стали настільною книжкою для юних читачів Західної Європи та США. Джеймс і гігантський персик «Джеймс і гігантський персик» — одна з найвідоміших дитячих повістей Роальда Дала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA