Селена Гомес люди Нео Селена Гомес

"Я не буду втягувати живіт": Селена Гомес позує в купальнику – і це справжнє натхнення

Сейчас читают: 960
vogue.ua

Співачка та засновниця бренду Rare Beauty Селена Гомес опублікувала TikTok, де заявила, що "реальні животи до біса повертаються".

Vaca selfСелена використала фото в купальнику, щоб оголосити: їй набридло втягувати живіт. Лежачи на яхті, на тлі блакитного неба, Гомес позувала в купальнику моделі Gracie Aura – це коллаб співачки з інклюзивним брендом купальників La'Mariette.

La'Mariette зосереджується на тому, щоб допомогти жінкам почуватися впевнено та комфортно в купальнику. На відміну від багатьох брендів, які використовують однаковий крій для кожного розміру, в La'Mariette розробляють конкретну форму купальника для кожного типу фігури, від XS до XXL.

На своєму відео Селена виглядала розслаблено та задоволено, в цілковитому комфорті з власним тілом. Вона поєднала пляжне вбрання з гладкою зачіскою, золотими сережками-кільцями та повною відсутністю макіяжу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA