друзья знаменитости Нео

Гід сонячним волоссям для будь-якого відтінку – від колористки герцогині Сассекської

Сейчас читают: 146
vogue.ua

Меган Маркл провела кінець липня у стильних виходах у Нью-Йорку з принцом Гаррі – і всі знову звернули увагу на той вічно бажаний променистий відтінок волосся герцогині.

Це значною мірою заслуга її колористки Каді Лі, яка до того ж є авторкою знаменитого полум’яно-червоного кольору Джулії Робертс.

Каді Лі, разом зі своєю діловою партнеркою і давньою подругою Мікою Гарріс, є співзасновницею Highbrow Hippie, студії краси та оздоровлення у Венісі, штат Каліфорнія, яка стала місцем для інсайдерів для сонячного балаяжу.

У чому секрет фірмових виблисків Лі, немов їхня власниця щойно повернулася з пляжу? «Я залишаю багато природного кольору всередині волосся, інколи розбиваю його м’яко розмазаними плямами кольору, а інколи — більш чітким з’єднанням із коренем», — каже Лі. «Результатом є об’ємний колір, який забезпечить гармонійне відростання та збереження кольору протягом літніх місяців».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA