Девід Бекхем місто Вікторія новини знаменитості зіркова краса Девід Бекхем місто Вікторія

Набридли, тому і відстриг. Бекхем вразив новим образом (ФОТО)

Сейчас читают: 511
hochu.ua

Знаменитий екс- футболіст збірної Англії та Манчестер Юнайтед Девід Бекхем у свій час зажив слави ефектного модника. Зачіска футбольної зірки змінювалася неймовірно часто, ба навіть частіше зза зачіску дружини Девіда Вікторії.Нині Девід, як і Вікторія - селебритіс найбільш масштабного рівня.

Усі світові ЗМІ постійно тримають руку на пульсі та спостерігають за найменшими змінами у зовнішньому вигляді зіркової пари.

Цього разу громадськість розбурхав саме Девід. Спортсмен вирішив змінити свій імідж та приміряв образ зразка себе 2000-их. Читати також 12-річна донька Бекхемів обурила соцмережі своїм першим татуюванням (ФОТО) У себе в Instagram футболіст розповсюдив світлину, на якій постав із зачіскою зразка 2008 року.

Напевно, Девід вирішив повернутися у часи, коли був діючим футболістом та більш молодим чоловіком. Нічого особливо не змінилося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA