Ольга Фреймут Сша новини діти знаменитостей Ольга Фреймут Сша

Вся в маму: донька Ольги Фреймут теж зібралася дати майстер-клас українцям (ВІДЕО)

Сейчас читают: 871
hochu.ua

17-річна донька Олі Фреймут, яку захейтили за уроки етикету під час війни, слідом за мамою повернулася в Україну. Примітно, що в Києві Злата Мітчелл теж вирішила провести час із користю, тому готується дати власний майстер-клас.

А щоб заманити на нього - показала свої танцювальні навички на високих підборах.На своїй сторінці в Instagram Злата поділилася кадрами з Києва, в якому не була тривалий час.

Судячи з усього, дочка Олі Фреймут повернулася в Україну не на довго, адже вона вже тривалий час навчається в США. Проте своє проведення часу вдома вона вирішила зробити максимально корисним, тому вирішила провести танцювальний майстер-клас.

Читати також Ольга Фреймут замилувала підписників рідкісним фото з чоловіком Юна Злата Мітчелл з самого дитинства займається танцями, тому на власному уроці готова поділитися досвідом і показати цікаві хореографічні комбінації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA