йога спа Аюрведа WoMo-знахідка

WoMo-знахідка: SHAMBALA WELLNESS CLUB під Києвом

Сейчас читают: 998
womo.ua

Комплекс побудовано за давньоіндійською системою Васту Шастра, що допомогає правильно створити простір відповідно до законів природи.

У комплексі завжди тихо й спокійно, можна почути спів птахів та відпочити тілом й душею Shambala Wellness Club — єдиний в Україні аюрведичний стаціонарний комплекс та один із найбільших у Східній Європі проєктів, присвячених розвитку культури аюрведи та здорового способу життя.

40 сучасних номерів у чотирьох категоріях (Standard, Standard pool view, Suite, Suite Pool view), SPA-зони, а ще конференц-зали для бізнес-зустрічей та послуги персонального івент-менеджера — створені для вирішення будь-яких потреб гостей.  Аюрведичне оздоровлення та комплексний SPA-відпочинок Разом з фахівцями з Індії, які мають багаторічний досвід в аюрведичній практиці, центру вдалось створити унікальну оздоровчу концепцію.

В її основі – філософія стародавньої індійської медицини аюрведи, безпечні методи очищення організму, wellness-підхід та сучасні тренди в харчуванні адаптовані під європейські стандарти та стилістику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA