Литва підлітки навчання кар'єра новини успішна жінка вибір редакції Литва

Women Go Tech запрошує українок безкоштовно навчитися ІТ та інженерії

Сейчас читают: 586
womo.ua

Маючи на меті подолання гендерного розриву в технологіях, освітня ініціатива Women Go Tech (Литва) запрошує українських жінок долучитися до комплексного набору онлайн-курсів, адаптованих до швидкозростаючих галузей ІТ та інженерії.

Усі програми є безкоштовними для українок, що проживають в Україні та країнах ЄС. Жінки, які тільки розглядають можливість розпочати кар’єру в ІТ, зможуть доєднатися до серії дистанційних занять  Discovery Program, створених за підтримки Google.org.

Цей базовий курс був спеціально розроблений для новачків у сфері ІТ з метою допомогти визначитися зі своєю нішею у найбільш затребуваних технологічних галузях.

Це не лише освітній контент, але й можливість стати частиною динамічної спільноти, що сприяє взаємній підтримці і кар’єрному зростанню у швидкоплинному технологічному ландшафті Для тих, хто вже зробив перші кроки до омріяної IT ролі, Women Go Tech пропонує Acceleration program з менторською підтримкою, кар’єрними заходами та нетворкінгом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA