Малі Малі

Women in Business 2023: стартує безплатна освітня програма для жінок

Сейчас читают: 599
womo.ua

8 листопада розпочнеться п’ята щорічна серія семінарів у рамках програми «Women In Business» від UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Програма спрямована на підтримку жіночого підприємництва в Україні. Банк запрошує власниць та керівниць бізнесу на сім безплатних онлайн-семінарів, де вони зможуть отримати цінні поради щодо того, як умови війни впливають на бізнес, як адаптувати внутрішні процеси, створити високоефективну команду та досягти своїх цілей.

Ці семінари будуть корисні як для жінок-підприємиць, які тільки планують розпочати власний бізнес, так і для досвідчених керівниць та власниць компаній, які прагнуть покращити свої навички та досягти нових висот у кар’єрі.

Малі та середні підприємства є драйверами української економіки що здатні швидко реагувати на зміни, осмислювати бізнес-процеси і заповнювати актуальні ринкові ніші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA