Megogo Подкаст

Популярний подкаст «Закрив раунд» від FAVBET Tech повертається з новим сезоном

Сейчас читают: 942
womo.ua

Ведучі Антон Полєсков та Ілля Кабачинський анонсували старт третього сезону tech-подкасту «Закрив раунд», що виходить за підтримки IT-компанії FAVBET Tech.

Відтепер всі випуски подкасту можна буде не тільки слухати, а й дивитись на Ютубі та інших відеохостингах. Третій сезон «Закрив раунд» залишається вірним улюбленій тематиці стартапів та технології, але розглядатиме її під новим кутом. Читайте також: Зйомки фільму «Іржа», на яких вбили українку Галину Хатчінс, відновили: подробиці Читайте також: Українці почали частіше дивитися вітчизняне кіно, — дослідження Першого випуск третього сезону присвятили українському стрімінговому гіганту MEGOGO, чиїм сервісом користуються десятки мільйонів користувачів по всьому світу.

Ведучі подкасту зʼясували, як у компанії працюють з авторськими правами та чи складно запускатись у нових країнах, розпитали, де сервіс зберігає свою неосяжну відеотеку та чи MEGOGO відрізняється від Netflix.

Спойлер: навіть маючи багато грошей, швидко створити щось подібне не вийде. Читайте також: Українські борчині завоювали три «срібла» на Євро-2023 «Закрив раунд» повертається в ефір за підтримки постійного партнера FAVBET Tech — української IT-компанії та, резидента Дія.Сіті, що розробляє програмне забезпечення для високонавантажених платформ з мільйонами користувачів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA