Нео Chanel

Всі виходи принцеси Діани у Chanel

Сейчас читают: 779
vogue.ua

Протягом багатьох років гардероб принцеси Діани надихав нескінченну кількість жінок, не в останню чергу завдяки її інвестиціям у вічні дизайни.

Так, одним з її найулюбленіших брендів був Chanel, до якого вона часто зверталася як член королівської родини. Від двобортного червоного пальто, яке вона носила під час візиту до Парижа у 1980-х роках, до елегатного спідничого костюма, який вона одягла на конфірмацію принца Вільяма, Діана обирала культові речі французького модного Дому для гучних заходів.

Що стосується аксесуарів, то королівська особа також була прихильницею класичної сумки бренду з клапаном і монохромних туфель-човників.

Кажуть, що Діана відмовилася носити речі Chanel з логотипом після розлучення з принцом Чарльзом, оскільки подвійна C нагадувала їй про Чарльза та його тодішню коханку Каміллу, але фактично вона продовжувала носити дизайни модного Дому після розлучення, зокрема в поїздки до Нью-Йорку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA