знаменитости Нео Chanel

Весільні сукні знаменитостей з маленькими грудьми

Сейчас читают: 311
vogue.ua

"Сексуальність – це не про розмір грудей, це про те, що в голові", – якось сказала Камерон Діас. Ми абсолютно згодні з американською актрисою.

Ба більше, багато весільних суконь здаються набагато вишуканішими саме на наречених з невеликими грудьми. Згадайте вінчальну сукню Одрі Гепберн у вікторіанському стилі з об'ємними плечима Pierre Balmain, вбрання Zuhair Murad з довгими рукавами з делікатного мережива топмоделі Девон Віндорз або сукню Кейт Мосс у білизняному стилі у відтінку айворі авторства Джона Гальяно.

Vogue. ua згадує найкрасивіші весільні сукні знаменитостей з маленькими грудьми. Значною перевагою маленьких грудей є можливість носити елегантні сукні без бретельок в будуарному стилі і мати при цьому вишуканий і стильний вигляд.

Так, Жизель Бюндхен в якості другої весільної сукні вибрала лаконічну slip-dress на тонких бретельках, яку можна носити і після головної урочистості, а Аріана Гранде сказала заповітне "Так!" у сукні-бюстьє з відкритою спиною легендарної дизайнерки Віри Вонг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA