Catherine Walker Christina Stambolian Нео Catherine Walker Christina Stambolian

Найвідоміші образи принцеси Діани у новому сезоні "Корони"

Сейчас читают: 516
vogue.ua

9 листопада на екрани вийшов п'ятий сезон "Корони" – серіалу, який розповідає про життя британської королівської родини. З перших серій, що вийшли кілька років тому, глядачі відзначають тонку роботу художників по костюмах, завдяки якій схожість між реальними героями та акторами стає ще сильнішою.

Не став винятком і новий сезон, присвячений першій половині 1990-х – скандальному часу для всієї британської монархії. Без сумніву, головною героїнею цієї частини є принцеса Діана, на яку блискуче перетворилася актриса Елізабет Дебікі.

Розглядаємо докладніше схожість її реальних та екранних образів. У 1995 році принцеса Діана приголомшила гостей вечірки журналу Vanity Fair своїм блискучим виглядом у сукні  Catherine Walker, головним акцентом якої був виріз-холтер.

Він відкриває плечі та спину, а також делікатно підкреслює груди. Цей крій ще в 1920-х вигадав француз Поль Пуаре, а потім він став дуже популярним при дизайні купальників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA