Кино Нео Chanel

10 найгарніших костюмів в історії кіно

Сейчас читают: 257
vogue.ua

Дехто з нас дивиться історичні драми через романтичні сюжети; для інших ці фільми — різновид ескапізму, втілення непереборного бажання покинути місто заради ідилічної сільської місцевості, де ми могли б — у кращих традиціях Джейн Остін — ходити в гості до сусідів і писати про них у своїх щоденниках.

Проте всі ми є шанувальниками візуальної складової цього жанру. Розкішні вбрання з оксамиту і парчі всіх відтінків, вишукані аксесуари — історичні драми дають нам можливість поглянути на костюми, які ми могли б носити, якби жили в інший час.

У цьому матеріалі Vogue зібрав 10 найпрекрасніших костюмів, які колись з'являлися в історичних фільмах. Меггі Чун, яка грає Су Лічжень, закохується у свого сусіда.

Дія цього шедевру відбувається в Гонконзі 1960-х років. Сюжет досліджує теми пристрасті, агонії та стриманості, які блискуче відбиті в костюмах двох головних героїв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA