Адут Акеч Chanel Адут Акеч

Streetstyle: з чим носити жакети у цьому сезоні

Сейчас читают: 115
vogue.ua

Жакет – це позасезонний та універсальний елемент гардеробу, який виручить у будь-якій ситуації. Наприклад, ви можете носити його як у діловому стилі, так і комбінувати з денімом або худі.

Цього сезону варто звернути увагу саме на маскуліні блейзери, ніби зняті з чоловічого плеча. Комбінуйте їх зі шкіряними штанами, як Джіджі Гадід, або складайте багатошарові образи, які цікаво розглядати, надихнувшись стилем Ерікі Болдрін.

Streetstyle-зірки обожнюють стилізувати жакети в повсякденному гаредеробі. Так, модель Адут Акеч робить ставку на маскуліний чорний блейзер у парі з денімом, светром і кросівками, а Кайя Гербер, яка відома своєю любов'ю до картатих жакетів, обирає сірий жакет у стриману клітинку у дуеті з вельветовими брюками.

Блейзери також стильно виглядають у монохромних образах. Наприклад, скандинавська зірка Перніль Тейсбек перед показом Chanel з’явилася у молочному жакеті зі світлими джинсами, водолазкою та ботільонами - виглядає дуже елегантно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA