Олени Зеленської місто Київ Такси Uklon інклюзивність проєкт Олени Зеленської місто Київ

У Києві Uklon запустив таксі для людей з інвалідністю: подробиці

Сейчас читают: 188
womo.ua

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon за підтримки Mastercard та MacPaw запустив клас «Інклюзивний». Відтепер пасажири, які користуються кріслом колісним, можуть безперешкодно пересуватися на спеціально оснащених авто.

Новий клас авто доступний в Києві та його передмісті в радіусі 20 км, а надалі планується розширення географії. Авто класу «Інклюзивний» оснащені гідравлічним або механічним підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки та кріпленнями для фіксації крісла колісного.

Щоб замовити адаптовану автівку, у застосунку Uklon необхідно ввести потрібний маршрут та вибрати відповідний клас. Усі поїздки виконують професійні драйвери, які пройшли тренінг від Доступно.UA зі спілкування та взаємодії із людьми з порушеннями опорно-рухового апарату.

Крім послуги перевезення, у разі, якщо пасажир з інвалідністю пересувається без супроводу, водій автомобіля цього спеціального класу допоможе перенести багаж або особисті речі. Читайте також: Кожна шоста людина у світі страждає від безпліддя — дослідження ВООЗ Проєкт реалізований за підтримки компанії Mastercard, яка є учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів», та MacPaw: компанії-партнери виділили кошти на закупівлю перших спеціалізованих авто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA