місто Київ Стиль блогер ТРЦ Gulliver місто Київ

У Києві фешн-блогери проведуть майстер-класи зі стилю: подробиці

Сейчас читают: 618
womo.ua

У торгово-розважальному центрі Gulliver пройде серія майстер-класів зі стилю від відомих фешн-блогерів. Подія пройде 8 квітня.

На ній спікери розкажуть про головні тренди сезону весна-літо 2023, основи базового жіночого та чоловічого гардероба. Читайте також: Володимир Зеленський відзначив державними нагородами захисниць України Зазначається, що вхід на захід можливий за умови попередньої реєстрації та донату у благодійний проєкт «Наші діти», який опікується дітьми, які стали сиротами через війну.  Читайте також: НМТ-2023: українські абітурієнти можуть скласти тест у більш ніж 20 країнах Окрім того, на відвідувачів чекатимуть розіграші та приємні подарунки від магазинів ТРЦ. Читайте також: П’ять кіноновинок квітня, які ви не маєте пропустити Таймінг, спікери та теми майстер-класів: 13:00-13:40 – Чара Хорив, тема: «Основні тренди весна-літо 2023».

13:50-14:30 – Оксана Мацьків, тема: «Гардероб на роки: працююча база, в якій ви щодня виглядатимете по-новому». 14:40-15:20 – Дмитро Глущак, тема: «Капсульний чоловічий гардероб для літа 2023».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA