Сша Велика Британія жінки аборти права жінок активісти Сша

Акції проти абортів набирають обертів у Великій Британії: подробиці

Сейчас читают: 580
womo.ua

Американські групи проти абортів активізували діяльність у Великій Британії. Ці групи застосовують тактики, які використовували в США, поширюючи наративи щодо абортів.

Про це повідомляє The Guardian. Зазначається, що ці консервативні групи почали виходити на публічні антиабортні протести й демонстрації, відкривати консультаційні центри, у яких можна послухати про шкоду абортів і так звані «кризові центри вагітності», а також культивувати звʼязки населення з місцевими духовними лідерами.

Ці ініціативи підтримують американські організації, дотичні до протестних рухів у США, які призвели до заборони абортів у багатьох штатах. Читайте також: У США заборонили пігулки для переривання вагітності: подробиці Американська консервативна організація Alliance Defending Freedom, яка виступає проти абортів і прав ЛГБТК+ людей, має офіс у Лондоні й теж пов’язана з протестами.

Згідно з Реєстром прозорості ЄС, вона витратила більше пів мільйона доларів на лобіювання своїх поглядів у Єврозоні за 2021–2022 фінансові роки. Читайте також: Постачала таблетки для переривання вагітності: у Польщі засудили активістку за пособництво в аборті Також у Британії останнім часом почастішали протести щодо абортів у клініках і лікарнях, що теж запозичено зі США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA