капуста город шкідники поради дачникам народні поради

Все, що треба, вже у вас є: ТОП-4 народні способи "добити" білокрилку на городі

Сейчас читают: 470
hochu.ua

Капуста, хоч сама по собі і непримхлива культура, може просто не дожити до дня збору врожаю. На заваді може стати не лише погода та недостача підживлень (в такому разі капуста наростить багато “лопухів”, а не тугий качан), а й набридливі слимаки та гусінь, а також білокрилка.

Білокрилка капустяна — це шкідник, для знищення якого потрібно досконало знати його біологію. Через особливості розвитку цієї комашки позбутися її буває дуже й дуже складно.

В чому ж причина і як до знищення білокрилки підходили наші діди-прадіди, розповідаємо у цьому матеріалі. Читати також Чому капуста і чорнобривці мають рости поруч: корисна порада від дачників з досвідом Як повідомляє syngenta.ua, імаго (це доросла стадія жуків та деяких членистоногих - ред.) та личинки висмоктують з рослини, яку атакують, клітинний сік.

Внаслідок цього фотосинтез припиняється, листя жовтіє і жертва починає спершу відставати у рості та розвитку, а згодом може і зовсім загинути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA