лайфхак подушка чистий дім прання

Краще придбати нову: як зрозуміти, що ваша стара подушка вже своє віджила

Сейчас читают: 183
hochu.ua

У коментарі виданню Express експерт у галузі сну Кріс Таттерсолл розповів, яким має бути догляд за подушками та назвав ознаку того, що настав час їх замінити новими.Прати наволочки та чохли потрібно раз на тиждень за температури 40°C.

Завдяки цьому ви позбудетесь бактерій та пилових кліщів. Прати подушку потрібно залежно від матеріалу, з якого вона зроблена.

Читати також Шпаргалка з видалення 50 видів плям: ви зможете відіпрати абсолютно все! Позбутися старої подушки потрібно, коли на ній .

Таттерсолл вважає, що позбутися їх майже неможливо.Жовті плями виникають через волокно, з якого зроблена подушка, і це вказує на те, що подушка або решта вашої постільної білизни не регулюють вашу температуру під час сну, тому ви сильно пітнієте,- стверджує експерт.Також , інакше її використання матиме негативний вплив на ваше самопочуття: “Якщо ваша подушка незручна для вашої голови, шиї або плечей, що призводить до головного болю”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA