Украина аутизм діти Украина

Фотовиставка “Eye Contact. Погляд у спектрі.” вже у Києві. Як це було?

Сейчас читают: 859
womo.ua

11 серпня у Києві стартувала фотовиставка “Eye Contact. Погляд у спектрі.”, яка представлена у бізнес-просторі Creative States, що знаходиться на території колишнього заводу “Арсенал”. “Eye Contact.

Погляд у спектрі.” — фотопроєкт за участі вихованців LEVCHYK SPECTRUM HUB — центру безкоштовної корекційної допомоги дітям ВПО у спектрі аутизму, заснованого благодійним фондом Future For Ukraine у Львові.

Уперше виставка проходила у Львівському муніципальному мистецькому центрі у травні та тривала понад місяць. Фотографинею та співавторкою проєкту виступила Марта Грінштейн, яка теж виховує сина з РСА.

Переглядаючи світлини фотопроєкту, представлені на виставці, можна зазирнути у світ дітей у спектрі аутизму. Зазвичай такі діти ховають погляд, адже складність встановлення зорового контакту з усіма людьми, а особливо незнайомими, говорить про їхню вразливість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA