НАТО жінки ґендерна рівність новини

Уперше в історії жіночий екіпаж виконав місію дальнього повітряного спостереження НАТО

Сейчас читают: 321
womo.ua

Уперше в історії НАТО місію з вильотом літака дальнього радіолокаційного стеження здійснив повністю жіночий екіпаж. Про це повідомила «Європейська правда» з посиланням на пресслужбу Альянсу.

Фото: пресслужба НАТО Місію організувала Жіноча ініціативна група NAEW&CF (WIT), яка прагне відстоювати рівність й інклюзивність.

Це перша спроба екіпажу, що складається з авіаторок різного походження, продемонструвати досягнення жінок в авіації. Читайте також: Марія Берлінська: «Ми хочемо проявити людські обличчя на цій війні, і невидимий батальйон, яким є жінки» Згідно з офіційною позицією НАТО, «жінки відіграють життєво важливу роль в усьому, що робиться для розбудови сильнішого Альянсу, який спирається на навички і таланти свого різноманітного населення». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Уперше в історії жіночий екіпаж виконав місію дальнього повітряного спостереження НАТО appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA