жертва Нео

Невидимі ланцюги співзалежності та як вона впливає на життя

Сейчас читают: 192
upsihologa.com.ua

Сьогодні хотілося б з вами поговорити про таке важке, але досить поширене явище, як співзалежність. Що це таке і в чому воно проявляється?

Співзалежність - це стан, у якому людина, що у відносинах, страждає, але може розірвати цей зв'язок. Найпростіше це пояснити на прикладі жінки, яка перебуває у стосунках із залежною людиною.

В чому це проявляється?Як правило, залежна людина може поводитися дуже неадекватно: робити вчинки, що завдають моральної та фізичної шкоди своїм близьким, наприклад, у нетверезому стані ображати, принижувати, вести себе агресивно, може призвести до розорення, нестабільності, тобто.

робити так, що поруч із ним дуже тривожно. У цьому випадку жінка поруч із цим чоловіком може поводитися з позиції рятівника, намагатися закривати його борги, лікувати його, виручати з різних неприємностей, віддаючи останні гроші, приховувати його вчинки від своїх родичів та знайомих, при цьому подяки вона може і не дочекатися. .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA