Жизель Бюндхен місто Victoria місто Лос-Анджелес Кино Нео Жизель Бюндхен місто Victoria місто Лос-Анджелес

Жизель Бюндхен розповіла, як вона знялася в фільмі «Диявол носить Prada»

Сейчас читают: 267
vogue.ua

Жизель Бюндхен найбільш відома своєю модельною кар'єрою — вона постійно з'являлася на подіумах модних брендів, в рекламних кампаніях, на обкладинках модних видань, була «янголом» Victoria's Secret та стала найбільш високооплачуваною моделлю у світі.

Однак, хто може забути її, хоч і невелику, але видатну роль в кіно?Жизель Бюндхен розповіла Vogue, що її камео у фільмі «Диявол носить Prada», де вона грає бездоганно доглянуту співробітницю з модного глянцю Серену, могло б і не відбутися. «Я летіла з Лос-Анджелеса, і до мене в аеропорту підійшла жінка, яка працювала над сценарієм до цього фільму [Алін Брош Маккенна].

Вона сказала, що працює над фільмом про моду і світ глянцю, й що вона шукає моделей, які могли б зіграти роль у стрічці, – розповідає Бюндхен в епізоді шоу Vogue Life In Looks. — Я сказала, що мені це не цікаво грати модель, оскільки я роблю це щодня».

Алін Брош Маккенна зауважила, що для того, щоб зняти Бюндхен у «Диявол носить Prada» їй потрібно створити окрему роль. Так і з'явилася Серена. «Я не актриса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA