Україна фестиваль новини натхнення дозвілля 2024 Україна

Як пройшов легендарний етнофестиваль “Країна Мрій”

Сейчас читают: 535
womo.ua

Ювілейний фестиваль “Країна Мрій”, якому виповнилось 20 років, став наймасштабнішим за всю свою історію та, не дивлячись на складнощі, повʼязані з війною, продовжив виконання своєї місії зі збереження та популяризації української культури, фольклору, народних ремесел та вчергове підтвердив статус міжнародного, завдяки участі іноземних артистів з Великобританії, Японії та Індії.

Спеціальними гостями фестивалю стали Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі та Посол Індії в Україні Харш Кумар Джейн.

На сьогодні етнічний фестиваль “Країна Мрій” залишається найбільшим етнічним фестивалем та найдавнішим музичним фестивалем, що проходить в Україні з 2004 року.

У підсумку двадцятирічної діяльності фестиваль відіграв і продовжує відігравати  надзвичайну роль у формуванні національного самоусвідомлення сучасного українця. “Країна Мрій” є знаковим фестивалем та справжнім явищем в культурі України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA