Україна фестиваль здоров'я виховання війна в Україні новини Україна

У Києві пройшла церемонія нагородження Mama Special 2024

Сейчас читают: 307
womo.ua

В Києві в розважальному парку Neopolis indoor themepark ТРЦ Respublika Park пройшла унікальна для столиці подія, церемонія нагородження Mama Special 2024.

Ця премія відзначає по-справжньому унікальних жінок, які виховують дітей з інвалідністю. Так, вони не поїхали з України, вони вірять у перемогу та у те, що нам вдасться побудувати по-справжньому інклюзивне суспільство, в якому буде місце для кожної дитини.

Благодійний фонд «Мрію жити» вже не перший рік влаштовує справжнє свято для особливих мам. Головна мета заходу – привернути увагу суспільства до проблем сімей, які виховують дітей з інвалідністю, адже побудова інклюзивного суспільства залежить від кожного нас.

Під час Mama Special 2024 для мам та їхніх дітей була підготовлена ціла розважальна програма. Весь вечір розважали аніматори, для них проводились ігри та майстер-класи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA