Завершено досудове розслідування щодо сексуального насильства над 12-річною дитиною з боку засновника релігійної організації

Сейчас читают: 510
womo.ua

Нещодавно завершилось досудове розслідування у справі лінії правової допомоги “ЮрФем: підтримка”, в якій 12-річна дівчинка постраждала від дій сексуального характеру з боку засновника релігійної організації (церкви).

Сексуальне насильство він вчиняв щодо дитини впродовж тривалого періоду. Батько дитини звернувся по допомогу наприкінці липня, а вже невдовзі кривдника взяли під варту.  В рамках досудового розслідування вдалось отримати достатньо доказів для зміни підозри у справі та нової кваліфікації вчиненого злочину.

Фото: jurfem.com.ua Консультантка лінії правової допомоги “ЮрФем: підтримка” Юлія Нікітіна пояснює: Запобіжний захід кривднику на цей час залишено без змін – він продовжує перебувати під вартою.

Далі відбудеться судовий розгляд справи. Кривднику загрожує позбавлення волі на  15 років або ж довічно. До слова, ще один важливий аспект у справах сексуального насильства – наявність/відсутність добровільної згоди людини на статеві зносини.  Згода вважається добровільною, якщо вона є результатом вільного волевиявлення особи, з урахуванням супутніх обставин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA