Польща правила тварини домашні тварини вуличні тварини тварини на війні Польща

Вивезення тварин з України до Польщі: нові правила

Сейчас читают: 283
womo.ua

Польща змінила правила ввозу домашніх тварин з України. Тепер для українців будуть діяти загальні умови, що діють на території ЄС.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові правила ввезення тварин у Європу Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Зазначимо, що нещодавно Польща скасувала це правило.

Відтепер для наших громадян діятимуть загальні умови ввезення тварин, які чинні на території ЄС. Читайте також: 82% українців вважають, що безпритульних тварин необхідно стерилізувати — дослідження До переліченого вище списку документів на тварину додалися: сертифікат здоров’я; письмова декларація, яка підтвердить, що ввезення чотирилапого не є комерційним; результати тестування рівня антитіл проти сказу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA