місто Вікторія характер здоровье Нео місто Вікторія

Півсфери впливу: що треба знати про здоров'я грудей

Сейчас читают: 449
vogue.ua

Фрейд міг би сказати: історія будь-якої жінки – це історія її відносин з власними грудьми. І те, як вона несе її життям – з соромом чи з гордістю, приховує чи демонструє, – як дзеркало відображає її самооцінку.

Груди, як і самооцінка, – об'єкт пильної уваги і турботи. Що важливо знати про цей чуйний і ніжний орган, і що треба робити регулярно і ретельно, ми з'ясували у експертів у царині мамології, фітингу і психології.

Текст: Вікторія КуриленкоАналог жіночих грудей в чоловічому тілі – це член. В тому сенсі, що ні з якими іншими органами стільки не бідкаються, як з цими двома.

Великий пеніс, як і пишний бюст, символізують силу, родючість, а де-не-де ще й розум на додачу (вождем племені аборигенів в Новій Зеландії ставав володар найпотужнішого дітородного органа, а жінка з маленькими грудьми вважалася істотою середньої статі).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA