жінки кіно знаменитості

Вийшов трейлер політичного мінісеріалу «Режим» про канцлерку авторитарної країни

Сейчас читают: 546
womo.ua

Компанія Max опублікувала трейлер нового комедійного серіалу із Кейт Вінслет у головній ролі. Події відбуваються у вигаданій європейській країні з авторитарним режимом, який очолює ексцентрична канцлерка Олена Вернем.

Вона довгий час не залишає свого палацу, і з часом починають проявлятися її параноїдальні риси. До того ж це відбувається у період, коли держава стикається з політичними труднощами.

Авторитарна правителька попри все намагається втримати владу в своїх руках. Читайте також: «Любов варта всього». До Дня святого Валентина у кінотеатрах покажуть українські фільми про кохання під час війни В образі ув’язненого лідера опозиції країни з’явиться Г’ю Ґрант.

Прем’єра мінісеріалу відбудеться 3 березня. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Вийшов трейлер політичного мінісеріалу «Режим» про канцлерку авторитарної країни appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA