film.ua документальна стрічка війна Росії проти України війна в Україні

Жінки у лавах ЗСУ: вийде документальний серіал «Військова» до річниці повномасштабного вторгнення

Сейчас читают: 765
womo.ua

Натепер понад 60 тисяч жінок стоять на захисті України, а більш ніж 42 тисячі долучилися до лав ЗСУ. Документальний серіал «Військова» складається з 8 невеликих епізодів, кожен з яких зображує окрему історію жінок, що перебувають на службі Збройних сил України.

Проєкт допоможе краще зрозуміти їхню мотивацію, переживання і почуття. Ці сміливі героїні розкажуть нам, як ухвалити рішення долучитися до війська, яким було їхнє життя «до», як в умовах служби вони підтримують свій психологічний стан, про дискримінацію військової, а також охопить багато інших тем, серед яких, безперечно, мужність, боротьба та відданість рідній країні.

Історії захисниць є прикладом для кожного, хто думає піти до лав ЗСУ, і, найважливіше, вони є натхненням для інших жінок, адже доводять, що жіночі вміння та відвага цінні у будь-якій сфері.

Так, військова на позивний FOX, тренерка з тайського боксу та чемпіонка Європи, а наразі бойовий медик у складі штурмового підрозділу, йдучи на штурм, також ставить собі за мету врятувати поранених побратимів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA