Україна українські фільми українське кіно кіно трейлер фільму Україна

Вийшов офіційний трейлер фільму «Я і Фелікс»

Сейчас читают: 644
womo.ua

Драму було знято за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха. Це повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик.

Стрічка розповідає життєву історію хлопця Тимофія у 90-х роках минулого століття. У центрі сюжету – його стосунки із сім’єю та друзями, перше кохання та знайомство з колишнім контррозвідником Феліксом, який пройшов війну в Афганістані. Читайте також: Українська стрічка «Сірі бджоли» потрапила на міжнародний кінофестиваль Тимофія зіграли Андрій Чередник, син режисерки та автора книги «Хто ти такий?», та Владислав Балюк.

Роль Фелікса відтворив український письменник і поет Юрій Іздрик. Також у стрічці брали участь Володимир Гладкий («Дільничий з ДВРЗ»), Андрій Ісаєнко («Щедрик», «Кіборги», «Захар Беркут») та Анастасія Карпенко («Як там Катя?», «Лікар Ковальчук»).

Світова прем’єра «Я і Фелікс» відбулася на 38-му Варшавському міжнародному кінофестивалі. В українському прокаті вона з’явиться з 11 квітня. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Вийшов офіційний трейлер фільму «Я і Фелікс» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA