Україна робота бізнес поради кар'єра натхнення Україна

Від ідеї до заходу: експертка розповідає, як підготувати незабутній івент

Сейчас читают: 350
womo.ua

Дар’я Лотоцька, менеджерка з PR кінодистриб’юторської компанії B&H Film Distribution) Організація івентів — це не просто вирішення технічних завдань, але і тонка мистецька наука, де кожна деталь має своє значення, зазначає експертка з організації першокласних івентів Дар’я Лотоцька.

У цій статті ми розглянемо ефективні стратегії організації івентів, лайфхаки, які допоможуть зберегти нерви у день події, та поради, які дозволять підготувати захід, що надовго залишиться у пам’яті гостей.  Плануйте івент заздалегідь Організація будь-якої події — це завжди стрес, особливо, коли мова йде про великі івенти, які налічуватимуть мінімум 100 гостей.

Тож моя перша порада, наскільки б банально вона не звучала — готуйтеся до заходу заздалегідь, щоб забронювати потрібну локацію, знайти партнерів, сформувати перелік гостей, погодити бюджет та мінімізувати будь-які ризики у разі форс-мажорів.  На цьому етапі я раджу поставити собі декілька ключових питань: Який формат заходу підходить вам найбільше: ранковий, денний, вечірній тощо?

Який бюджет на організацію ви маєте? Ми ще повернемося до цього пункту, але будь-який івент — це завжди про гроші і якби вам не хотілося витратити якомога менше пам’ятайте: якщо ви плануєте масштабну подію — зекономити не вдасться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA