Росія Нео Росія

Війною Кремль знищив головну компанію своєї країни » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 202
goneva.net.ua

Звіт глави "Газпрому" за 2022 рік показав, що Кремль своєю військовою авантюрою знищив головну компанію країни. Глава російського газового гіганта "Газпром" Олексій Міллер прозвітував про роботу компанії за 2022 рік.

Названі ним цифри вражають. Звіт Міллера прокоментував у своєму блозі в Telegram військовий та політичний оглядач РФ Анатолій Несміян, відомий також під псевдонімом Ель Мюрід. За словами Міллера, у році, що минає, обсяги видобутку компанії склав 412,6 млрд.

кубів газу для внутрішнього і зовнішніх ринків. 243,1 млрд. пішли російським споживачам, решту майже 101 млрд. було продано за кордон.

Мюрид нагадав, що у 2020 році, коли вирувала пандемія коронавірусу та обвалювала світову економіку, “Газпром” видобував 453 млрд.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Мінфін США задоволений тим, як санкції та обмеження працюють проти РФ » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA