астрологія езотерика місячний календар

Місячний календар стрижок на вересень 2023 року: сприятливі та невдалі дні для експериментів із зачіскою

Сейчас читают: 391
hochu.ua

Зовсім скоро почнеться новий місяць, а це означає, що настав час записувати плани та ставити перед собою нові завдання. Про дати магнітних бур ми вже писали, а тепер радимо вам дізнатися, коли можна стригти та фарбувати волосся у вересні, а коли краще заради свого ж блага втриматися від експериментів із зачіскою.

Не пропустіть календар стрижок на вересень 2023 року від HOCHU.ua, який допоможе вам вибрати сприятливий день для зміни зачіски!Місячний календар стрижок на вересень 2023 року надає рекомендації про найкращі періоди для зміни зачіски, фарбування волосся та догляду за ними.

Включаючи фази Місяця, він допомагає планувати важливі події — стрижку та догляд за волоссям. Згідно з астрологічними принципами, у календарі виділено сприятливі та несприятливі дні для цих дій.

Читати також Одразу 4 знаки Зодіаку у вересні відчують проблеми з грошима: кому слід поберегти свої фінанси У вересні 2023 року лише чотири дати сприятливі для стрижок відповідно до місячного календаря. , коли Молодик знаходиться в сузір'ї Терезів, сприяють сприятливому зростанню волосся та його здоров'ю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA