Украина county Day місто Odessa Шоу-бизнес Нео Украина county Day місто Odessa

Відомі та епатажні: хто ж вони, ведучі нового музичного телеканалу InRating?

Сейчас читают: 146
hochu.ua

Музично-розважальний телеканал InRating не так давно з’явився в українському медіапросторі, а вже набирає обертів та працює з популярними лідерами думок та блогерами.

Нестандартне рішення об’єднати лайф-стайл відео від відомих персон та музичні телепроекти стало "фішкою" телеканалу.У телепроектах Backstage та Fashion Story телеведучі ведуть репортажі з топових подій з усіх куточків країни та діляться з глядачами ексклюзивними подробицями з життя зірок.

Проходять залаштунки концертів, фестивалів, вечірок, презентацій, аби показати те, що зазвичай залишається за кадром.Знімали масштабні концерти та брали інтерв’ю у таких відомих артистів як: Макс Барських, Оля Полякова, Artik&Asti, Tvorchi, Monatik, Мачете та багато інших.

Також працюють з фешнподіями у партнерстві з Ukrainian Fashion Week, Odessa Fashion Day, Miss Ukraine, Miss Ukraine Universe, Cosmo lady awards, Асоціацією королев в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA