Україна місто Київ фестиваль бізнес кар'єра новини вибір редакції Україна місто Київ

Відкрито реєстрацію на форум Kyiv Media Week

Сейчас читают: 709
womo.ua

Відкрито реєстрацію на головну медійну подію України – форум Kyiv Media Week (KMW), який відбудеться 3–4 жовтня 2024 року в інноваційному парку UNIT.City (вул.

Дорогожицька, 3, Київ). Захід є найбільшим східноєвропейським форумом у сфері аудіовізуального контенту, що проводиться в столиці України з 2011 року.

Kyiv Media Week щорічно пропонує ексклюзивні бізнес-заходи для професіоналів ТБ, кіно й інших галузей контент-індустрії та є джерелом натхнення для широкої B2B аудиторії, що цікавиться світовими трендами, інсайтами міжнародних медіаекспертів і колег із креативних індустрій інших країн.

Ознайомитись з програмою та зареєструватись можна на офіційному сайті форуму. «Програма чотирнадцятого KMW продовжує незмінно слідувати місії форуму – сприяти розвитку української медіагалузі та порушувати актуальні питання, що хвилюють аудіовізуальну індустрію в умовах третього року повномасштабної війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA