Україна місто Київ робота бізнес успішна жінка вибір редакції Україна місто Київ

COMMSX підтримує глобальний страйк за гендерну рівність у Міжнародний жіночий день

Сейчас читают: 643
womo.ua

Міжнародна PR та маркетингова агенція COMMSX приєднується до глобального страйку в Міжнародний жіночий день, підтримуючи ініціативу «Зупиніть роботу заради змін», разом з членами групи Convoy для підвищення рівності жінок у всьому світі. 7 березня.

Київ, Україна – COMMSX, міжнародна агенція, спеціалізована на технологічному PR і маркетингу, об’єднує зусилля з членами глобальної піар-групи Convoy за ініціативою іберійської агенції Canela PR у страйку 8 березня «Зупиніть роботу заради змін«, акцентуючи на необхідності глобальних змін для досягнення гендерної рівності.

За словами Аліни Стєклової, СЕО COMMSX: “8 березня агенція COMMSX призупинить роботу на знак поваги до цього дня.

Ми усвідомлюємо, що лише один день в році не принесе глобальних змін. Водночас ми активно долучаємося до волонтерських ініціатив, спрямованих на підтримку рівності прав жінок.” Незважаючи на те, що в українському PR-секторі жінки становлять 86% працівників, у багатьох бізнес-сферах вони все ще стикаються із вираженим гендерним розривом у зарплатах, де чоловіки отримують більше.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Что делать с джинсами, испачканными краской: запомните этот способ – можете хоть каждый день садиться на покрашенную лавочку lifehelper.one /1 месяц назад
belnovosti.by
Что делать с джинсами, испачканными краской: запомните этот способ – можете хоть каждый день садиться на покрашенную лавочку belnovosti.by /1 месяц назад
lifehelper.one
Когда Прощеное воскресенье в 2024 году и как правильно просить прощения в этот день lifehelper.one /1 месяц назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA