Україна книги читання українська література Україна

Видавництво Stretovych у співпраці з видавництвом «Основи» перевидають культову працю Соломії Павличко

Сейчас читают: 961
womo.ua

Видавництво Stretovych у співпраці з видавництвом «Основи» відкрило передзамовлення на культову роботу Соломії Павличко «Дискурс модернізму в українській літературі».

Це перевидання ключової праці засновниці «Основ», чиє імʼя тепер носить видання. Про це видавці повідомили на своїх офіційних сторінках у Facebook. «У своїй праці видатна літературознавиця проаналізувала творчість Лесі Українки, Ольги Кобилянської, Гната Хоткевича, Михайла Яцкова, представників «Молодої Музи» й «Української хати», письменників 20-х років, найрепрезентативніших постатей еміграційної літератури 40-х років, а також Нью-Йоркської групи 60-х і 70-х років», — зазначають у видавництвах.

Культова робота Соломії Павличко перевидається вперше за 22 роки. У процесі брали участь: Анастасія Ковалишин — редакторка і коректорка та верстальниця Альона Олійник.

Передмову написав Євгеній Стасіневич, а дизайн обкладинки створив Сергій Майдуков. Куратором виступила Світлана Стретович, яка готувала текст до перевидання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA