Марян Савка Нео Марян Савка

У Львові перевидають «Татусеву книгу» Володимира Вакуленка, якого росіяни вбили на Харківщині

Сейчас читают: 424
womo.ua

Збірку дитячих віршів «Татусева книга» Володимира Вакуленка, якого росіяни вбили на Харківщині, перевидають. Увесь прибуток від майбутнього видання буде передано родині — його батькам та сину Віталіку.

Про це повідомило видавництво «Старий Лев». Видавці переконані, що важливо, аби творчий спадок Володимира жив. Збірка дитячих віршів Володимира Вакуленка «Татусева книга» вперше видану у 2014 та проілюстровану Наталкою Гайдою. «До останнього моменту я трималася за нитку надії, що Володя живий.

Ми давно хотіли перевидати його «Татусеву книгу», але сподівалися, що Володя живий  — і сам підпише договір на перевидання. Сьогодні я розмовляла по телефону з його мамою, Оленою Григорівною, і ми домовилися, що книжка якомога швидше піде до друку.

Ми хочемо хоч у такий спосіб підтримати родину Вакуленків і перш за все Віталіка, в якого не залишилося тата, який любив його понад усе, але залишаться татові вірші, присвячені йому», — говорить головна редакторка видавництва Мар’яна Савка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA