Україна місто Харків Нео Україна місто Харків

Від світшоту Mriya до картини по номерам «Чорнобаївка»: 7 покупок від українських брендів, які не лише зігріють серце, а й допоможуть ЗСУ

Сейчас читают: 166
cosmo.com.ua

Багато українських брендів, які на початку повномасштабної війни вимушені були на деякий час призупинити свою роботу, знову працюють та створюють речі, що не лише грітимуть серце кожного українця під час війни і після нашої перемоги, а й допомагатимуть ЗСУ.

Сьогодні розповідаємо саме про такі.  Картина за номерами ORNER x Grekhov («Чорнобаївка» або «Україна») Вартість: 300 гривень 10% з продажу кожної картини буде перераховано на рахунок фонду «Повернись Живим». Джемпер-поло Freedom від Siyai Вартість: 900 гривень Прибуток з продажу буде перерахований на підтримку ЗСУ. Свічки-пташки від Gunia Project Вартість: 30 доларів Всі кошти бренд пожертвує на допомогу українській армії та притулкам для тварин. Світшот Mriya від Keepstyle Вартість: 1599 гривень 95% від прибутку підуть на допомогу ЗСУ, а інші 5% — на підтримку команди бренду, яка була змушена залишити Харків. Набір шкарпеток «До перемоги» від Dodo Socks Вартість: 1000 гривень Частина коштів буде передана на підтримку ЗСУ. Шопери від Шо несеш? Вартість: 230 гривень Прибуток з продажу буде перерахований на підтримку ЗСУ. Джемпер «Русский корабль, иди нах*й» від Siyai Вартість: 1000 гривень Прибуток з продажу буде перерахований на підтримку ЗСУ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA