Україна украинские дизайнеры Нео Україна

5 українських брендів аксесуарів, які допомагають країні

Сейчас читают: 272
vogue.ua

Майже два місяці Україна мужньо бореться з агресором – поки наші солдати дають відсіч ворогові на фронті, у тилу продовжує трудитися та сплачувати податки український бізнес.

Сьогодні ми розповідаємо про українські бренди з аксесуарами, які частину свого прибутку перераховують армії. Прикраси бренду Guzema Fine Jewelry вже давно знають і люблять в Україні, проте з початком бойових дій марка запускає міжнародні продажі, а частину прибутку спрямовує на допомогу нашій країні.

Дизайнер марки Валерія Гузема з перших днів війни займається активною благодійною діяльністю, яка сфокусована на допомозі її рідному Чернігову – одній із найгарячіших точок на карті України.

Бренд Guzema Fine Jewelry – це мінімалістичні, але при цьому ненудні прикраси, які не втрачають своєї актуальності. Серед бестселерів марки – кільця на різні фаланги пальців, великі сережки обтічної форми, а також прикраси із серцями – символом любові та надії, які нам сьогодні так потрібні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA